Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25047
Назва: Yogurt: benefits and harms of probiotic fermentation drink
Автори: Onoprienko, V. O.
Dvinskykh, N. V.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Onoprienko, V. O. Yogurt: benefits and harms of probiotic fermentation drink / V. O. Onoprienko, N. V. Dvinskykh // Topical issues of new medicines development : матеріали XXVІІI Міжнар. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів присвяченої 150-річчю з дня народження М. О. Валяшка, м. Харків, 18-19 берез. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. - С. 215-216.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25047
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
215-216.pdf145,77 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.