Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25091
Назва: Development of a new fermented plant-based sport nutrition product
Автори: Zorik, O. I.
Lavrentiev, M. A.
Kaliuzhnaia, O. S.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Zorik, O. I. Development of a new fermented plant-based sport nutrition product / O. I. Zorik, M. A. Lavrentiev, O. S. Kaliuzhnaia // Topical issues of new medicines development : матеріали XXVІІI Міжнар. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів присвяченої 150-річчю з дня народження М. О. Валяшка, м. Харків, 18-19 берез. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. - С. 223-224.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25091
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
223-224.pdf211,5 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.