Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25492
Назва: Скандинавська ходьба як терапевтична вправа з метою оздоровлення та реабілітації населення
Автори: Ільницька, Г. С.
Таможанська, Г. В.
Мятига, О. М.
Невелика, А. В.
Зелененко, Н. О.
Теми: Nordic Walking;скандинавська ходьба;реабілітація;терапевтичні вправи
Дата публікації: 2020
Видавництво: Видавництво «ПОЛІГРАФ»
Бібліографічний опис: Скандинавська ходьба як терапевтична вправа з метою оздоровлення та реабілітації населення / Г. С. Ільницька, Г. В. Таможанська, О. М. Мятига, А. В. Невелика, Н. О. Зелененко // Сучасні досягнення спортивної медицини, фізичної реабілітації, фізичного виховання та валеології – 2020 : матеріали XХ ювілейної міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 120-річчю ОНМед, м. Одеса, 24-25 верес. 2020 р. – Одеса : ПОЛІГРАФ, 2020 – С. 126-130.
Короткий огляд (реферат): Ведучи активний спосіб життя, людина стає сильнішою, витривалішою та більш енергійною. Фізичні вправи в житті людини сприяють не тільки зміцненню організму, але і оздоровленню порушеної роботи внутрішніх систем та опорно-рухового апарату. Регулярна фізична активність рекреаційної та реабілітаційної спрямованості сприяє зміцненню всіх груп м'язів, корекції постави, нормалізації стану кровоносної системи. В даний час існує величезна різноманітність занять рекреаційної спрямованості, які підходять як для здорових та і людей з вадами у стані здоров’я. Одним із таких прикладів є знаменита скандинавська ходьба (Nordic Walking) з палицями, користь і шкода якої повністю вже вивчені, спрямована на підтримку активного та здорового способу життя різного кола осіб.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25492
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фiзичної реабілітації та здоров'я

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Одеса 2020 статья пдф.pdf134,94 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.