Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25553
Назва: Жимолості плоди - перспективний об`єкт функціональних продуктів харчування
Автори: Бурлака, І. С.
Омельченко, З. І.
Теми: жимолості плоди
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Бурлака, І. С. Жимолості плоди - перспективний об`єкт функціональних продуктів харчування / І. С. Бурлака, З. І. Омельченко // Фізіологія, валеологія, медицина: сучасний стан та перспективи розвитку : тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 06 квіт. 2021 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2021. – С. 37-38.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25553
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
37-38.pdf403,2 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.