Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2563
Назва: Технологічні аспекти створення настойки листя горіха грецького
Інші назви: Технологические аспекты создания настойки листа ореха грецкого
The technological aspects of the creation of walnut leaves tincture
Автори: Казакова, В. С.
Кисельова, Н. П.
Казакова, В. С.
Киселева, Н. П.
Kazakova, V. S.
Kiselyova, N. P.
Дата публікації: 1998
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Казакова, В. С. Технологічні аспекти створення настойки листя горіха грецького / В. С. Казакова, Н. П. Кисельова // Вісник фармації. - 1998. - № 2. - С. 72-74.
Короткий огляд (реферат): Вивчений вміст екстрактивних і діючих речовин в листі горіха грецького. Встановлена залежність виходу дубильних і екстрактивних речовин від концентрації спирту етилового та співвідношення сировинагекстрагент. Експериментально обгрунтовані співвідношення сировинагготовий продукт, концентрація спирту етилового та метод приготування настойки горіха грецького.
Изучено содержание экстрактивных и действующих веществ в листе ореха грецкого. Установлена зависимость выхода дубильных и экстрактивных веществ от концентрации спирта этилового и соотношения сырье: экстрагент. Экспериментально обоснованы соотношение сырье:гото-вый продукт, концентрация спирта этилового и метод приготовления настойки листа ореха грецкого.
The content of extractive and acting substances in walnut leaves has been studied. Dependence of an output of tanning and extractive substances on the concentration of an ethyl alcohol and the relation of raw material:extragent has been established. * The relation of raw meteriaha finished product, the concentration of an ethyl alcohol and the method of preparing of walnut leaves tincture have been experimentally grounded
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2563
Розташовується у зібраннях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
72-74.pdf11,1 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.