Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25676
Назва: Молочнокислі бактерії. Їх властивості та використання
Автори: Нікіфорова, К. Є.
Рибалкін, М. В.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Нікіфорова, К. Є. Молочнокислі бактерії. Їх властивості та використання / К. Є. Нікіфорова, М. В. Рибалкін // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології : матеріали І міжнар.наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 25 берез. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – С. 256-257.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25676
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
256-257.pdf201,84 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.