Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25676
Назва: | Молочнокислі бактерії. Їх властивості та використання |
Автори: | Нікіфорова, К. Є. Рибалкін, М. В. |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Нікіфорова, К. Є. Молочнокислі бактерії. Їх властивості та використання / К. Є. Нікіфорова, М. В. Рибалкін // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології : матеріали І міжнар.наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 25 берез. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – С. 256-257. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25676 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
256-257.pdf | 201,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.