Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25727
Название: | Визначення основних показників якості сировини за вимогами ДФУ для айстри віргінської за вимогами ДФУ |
Авторы: | Блошенко, К. А. Тартинська, Г. С. |
Ключевые слова: | aйстра новобельгійська |
Дата публикации: | 2021 |
Библиографическое описание: | Блошенко, К. А. Визначення основних показників якості сировини за вимогами ДФУ для айстри віргінської за вимогами ДФУ / К. А. Блошенко, Г. С. Тартинська // Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 квіт. 2021 р. – Харків, 2021. – С. 59. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25727 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
59.pdf | 387,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.