Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25727
Назва: Визначення основних показників якості сировини за вимогами ДФУ для айстри віргінської за вимогами ДФУ
Автори: Блошенко, К. А.
Тартинська, Г. С.
Теми: aйстра новобельгійська
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Блошенко, К. А. Визначення основних показників якості сировини за вимогами ДФУ для айстри віргінської за вимогами ДФУ / К. А. Блошенко, Г. С. Тартинська // Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 квіт. 2021 р. – Харків, 2021. – С. 59.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25727
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
59.pdf387,05 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.