Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2577
Назва: Фізико-хімічне вивчення настойок листя горіха грецького
Інші назви: Физико-химическое изучение настоек листа ореха грецкого
Physico-chemical research of walnut leaves tinctures
Автори: Грицан, Л. Д.
Башура, О. Г.
Казакова, В. С.
Кисельова, Н. П.
Грицан, Л. Д.
Башура, А. Г.
Казакова, В. С.
Киселева, Н. П.
Gritsan, L. D.
Bashura, O. G.
Kazakova, V. S.
Kiselyova, N. P.
Теми: горіх грецький;настойка;орех грецкий;walnut;tinctures
Дата публікації: 1998
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Фізико-хімічне вивчення настойок листя горіха грецького / Л. Д. Грицан, О. Г. Башура, В. С. Казакова, Н. П. Кисельова // Вісник фармації. - 1998. - № 2. - С. 81-83.
Короткий огляд (реферат): Вивчені фізико-хімічні властивості настойок листя горіха грецького. Досліджена динаміка показників питомої електричної провідності, рН, поверхневого натягу, в'язкості та оптичної густини настойок у залежності від співвідношення та концентрації екстрагенту. На підставі отриманих даних запропонований оптимальний склад настойки.
Изучены физико-химические свойства настоек листа ореха грецкого. Исследована динамика показателей удельной электропроводности, рН, поверхностного натяжения, вязкости и оптической плотности настоек в зависимости от соотношения и концентрации экстрагента. На основании полученных данных предложен оптимальный состав настойки
Physico-chemical properties of walnut leaves tinctures have been studied. The dynamics of the specific electro-conductivity indices, pH, surface tension, viscosity and optical density of tinctures depending on proportion and concentration of an extragent has been investigated. According to the received data the optimal composition of the tincture.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2577
Розташовується у зібраннях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
81-83.pdf11,04 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.