Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25875
Название: Терапевтичні вправи
Авторы: Ільницька, Г. С.
Гончарук, Н. В.
Ключевые слова: терапевтичні вправи;навчальний посібник
Дата публикации: 2021
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Ільницька, Г. С. Терапевтичні вправи: навч. посіб. для викладачів / Г. С. Ільницька, Н. В. Гончарук. – Харків : НФаУ, 2021. – 198 с.
Краткий осмотр (реферат): Навчальний посібник складається з шости розділів, де детально наведені основні форми і засоби терапевтичних вправ як основного методу фізичної терапії, ерготерапії та фізичної реабілітації для формування системи знань про вплив фізичних навантажень на організм, правила дозування та контролю фізичних навантажень, відпрацювання навичок розробки комплексів фізичних вправ при різних захворюваннях, контролю за станом людини при виконанні терапевтичних вправ. Посібник містить велику кількість практичних загально-розвивальних та терапевтичних вправ, спрямованих на відновлення рухових функцій та для відновлення нормального функціонування органів та систем організму, спираючись на теоретичний досвід, а також містить тестові завдання. Призначено для викладачів закладів вищої освіти, які готують здобувачів вищої освіти зі спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25875
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри фiзичної реабілітації та здоров'я

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Навч посібник ТВ все вместе.pdf1,49 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.