Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25875
Назва: Терапевтичні вправи
Автори: Ільницька, Г. С.
Гончарук, Н. В.
Теми: терапевтичні вправи;навчальний посібник
Дата публікації: 2021
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Ільницька, Г. С. Терапевтичні вправи: навч. посіб. для викладачів / Г. С. Ільницька, Н. В. Гончарук. – Харків : НФаУ, 2021. – 198 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник складається з шости розділів, де детально наведені основні форми і засоби терапевтичних вправ як основного методу фізичної терапії, ерготерапії та фізичної реабілітації для формування системи знань про вплив фізичних навантажень на організм, правила дозування та контролю фізичних навантажень, відпрацювання навичок розробки комплексів фізичних вправ при різних захворюваннях, контролю за станом людини при виконанні терапевтичних вправ. Посібник містить велику кількість практичних загально-розвивальних та терапевтичних вправ, спрямованих на відновлення рухових функцій та для відновлення нормального функціонування органів та систем організму, спираючись на теоретичний досвід, а також містить тестові завдання. Призначено для викладачів закладів вищої освіти, які готують здобувачів вищої освіти зі спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25875
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання кафедри фiзичної реабілітації та здоров'я

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Навч посібник ТВ все вместе.pdf1,49 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.