Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26565
Title: Дидактичні системи та педагогічні технології у вищій освіті : метод. рек. до практичних занять для магістрантів спец. 011 «Освітні, педагогічні науки»
Authors: Кайдалова, Л. Г.
Науменко, Н. В.
Романовська, О. О.
Issue Date: 2021
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Кайдалова, Л. Г. Дидактичні системи та педагогічні технології у вищій освіті : метод. рек. до практичних занять для магістрантів спец. 011 «Освітні, педагогічні науки» / Л. Г. Кайдалова, Н. В. Науменко, О. О. Романовська. – Харків : Вид-во НФаУ, 2021. – 50 с.
Abstract: У методичних рекомендаціях представлено основні положення та вимоги щодо організації, змісту практичних занять студентів. Матеріал подано відповідно до навчальної програми з дидактичних систем та педагогічних технологій у вищій освіті для здобувачів вищої освіти освітньої програми «Педагогіка вищої школи». Завдання складені з урахуванням вимог до формування професійної компетентності майбутніх викладачів закладів вищої освіти. Методичні рекомендації призначені для аудиторної роботи здобувачів вищої освіти спеціальності 011 «Освітні, педагогічні науки», освітньої програми «Педагогіка вищої школи»
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26565
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри фундаментальних та суспільно-гуманітарних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МР_ДС_та_ПТ_у_ВО для практичних 12.11.pdf
  Restricted Access
1,43 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.