Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26565
Назва: Дидактичні системи та педагогічні технології у вищій освіті : метод. рек. до практичних занять для магістрантів спец. 011 «Освітні, педагогічні науки»
Автори: Кайдалова, Л. Г.
Науменко, Н. В.
Романовська, О. О.
Дата публікації: 2021
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Кайдалова, Л. Г. Дидактичні системи та педагогічні технології у вищій освіті : метод. рек. до практичних занять для магістрантів спец. 011 «Освітні, педагогічні науки» / Л. Г. Кайдалова, Н. В. Науменко, О. О. Романовська. – Харків : Вид-во НФаУ, 2021. – 50 с.
Короткий огляд (реферат): У методичних рекомендаціях представлено основні положення та вимоги щодо організації, змісту практичних занять студентів. Матеріал подано відповідно до навчальної програми з дидактичних систем та педагогічних технологій у вищій освіті для здобувачів вищої освіти освітньої програми «Педагогіка вищої школи». Завдання складені з урахуванням вимог до формування професійної компетентності майбутніх викладачів закладів вищої освіти. Методичні рекомендації призначені для аудиторної роботи здобувачів вищої освіти спеціальності 011 «Освітні, педагогічні науки», освітньої програми «Педагогіка вищої школи»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26565
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання кафедри фундаментальних та суспільно-гуманітарних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МР_ДС_та_ПТ_у_ВО для практичних 12.11.pdf
  Обмежений доступ
1,43 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.