Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26943| Назва: | Визначення кількісного вмісту суми поліфенольних сполук сировини глухої кропиви пурпурової |
| Автори: | Шаповал, К. Ж. Єгоркіна, Д. М. Процька, В. В. Журавель, І. О. |
| Дата публікації: | 2021 |
| Бібліографічний опис: | Визначення кількісного вмісту суми поліфенольних сполук сировини глухої кропиви пурпурової / К. Ж. Шаповал, Д. М. Єгоркіна, В. В. Процька, І. О. Журавель // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : зб. наук. пр. Вип. 9. – Xарків : Вид-во НФаУ, 2021. – C. 153. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26943 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 153.pdf | 217,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.