Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26943
Назва: Визначення кількісного вмісту суми поліфенольних сполук сировини глухої кропиви пурпурової
Автори: Шаповал, К. Ж.
Єгоркіна, Д. М.
Процька, В. В.
Журавель, І. О.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Визначення кількісного вмісту суми поліфенольних сполук сировини глухої кропиви пурпурової / К. Ж. Шаповал, Д. М. Єгоркіна, В. В. Процька, І. О. Журавель // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : зб. наук. пр. Вип. 9. – Xарків : Вид-во НФаУ, 2021. – C. 153.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26943
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
153.pdf217,27 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.