Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27025
Название: Anti-inflammatory properties of raspberry shoot extract
Авторы: Derymedvid, L. V.
Horopashna, D. O.
Kalko, К. О.
Mishchenko, O. Ya.
Okipniak, I. V.
Komissarenko, A. M.
Komisarenko, M. A.
Sevastianova, T. V.
Ключевые слова: anti-inflammatory activity;raspberry shoot extract
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Anti-inflammatory properties of raspberry shoot extract / L. V. Derymedvid, D. O. Horopashna, К. О. Kalko, O. Ya. Mishchenko, I. V. Okipniak, A. M. Komissarenko, M. A. Komisarenko, T. V. Sevastianova // Pharmacologyonline. - 2021. - Vol. 2. - P. 657-662.
Краткий осмотр (реферат): Raspberry fruits contain some phenolic compounds, the predominant of which are anthocyanins and ellagitannins, with significantly lower concentrations of flavonoids, phenolic acids, and flavan-3-ols. It is known that the inflammatory process is a typical pathological process that accompanies most diseases and is associated with a complex of structural, functional, and metabolic disorders, both at the organ level and at the cell level and is accompanied by pain and edema. This work aims to study the antiinflammatory properties of raspberry shoot extract (RSE).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27025
ISSN: 1827-8620
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри клінічної фармакології ІПКСФ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
PhOL_2021_2_A075_Derymedvid.pdf744,75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.