Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27025
Назва: Anti-inflammatory properties of raspberry shoot extract
Автори: Derymedvid, L. V.
Horopashna, D. O.
Kalko, К. О.
Mishchenko, O. Ya.
Okipniak, I. V.
Komissarenko, A. M.
Komisarenko, M. A.
Sevastianova, T. V.
Теми: anti-inflammatory activity;raspberry shoot extract
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Anti-inflammatory properties of raspberry shoot extract / L. V. Derymedvid, D. O. Horopashna, К. О. Kalko, O. Ya. Mishchenko, I. V. Okipniak, A. M. Komissarenko, M. A. Komisarenko, T. V. Sevastianova // Pharmacologyonline. - 2021. - Vol. 2. - P. 657-662.
Короткий огляд (реферат): Raspberry fruits contain some phenolic compounds, the predominant of which are anthocyanins and ellagitannins, with significantly lower concentrations of flavonoids, phenolic acids, and flavan-3-ols. It is known that the inflammatory process is a typical pathological process that accompanies most diseases and is associated with a complex of structural, functional, and metabolic disorders, both at the organ level and at the cell level and is accompanied by pain and edema. This work aims to study the antiinflammatory properties of raspberry shoot extract (RSE).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27025
ISSN: 1827-8620
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри клінічної фармакології ІПКСФ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
PhOL_2021_2_A075_Derymedvid.pdf744,75 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.