Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27264
Назва: The study of pectin substances of plum-leaved apple fruits and leaves
Автори: Novosel, O.
Osolinska, O.
Kyslychenko, O.
Kyslychenko, V.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: The study of pectin substances of plum-leaved apple fruits and leaves / O. Novosel, O. Osolinska, O. Kyslychenko, V. Kyslychenko // 100 років успіху та якості : матеріали міжнар. наук.-практ. симпозіуму, присвяченого 100-річчю кафедри фармацевтичної хімії Національного фармацевтичного університету, м. Харків, 18 жовт. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – С. 68.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27264
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
68.pdf314,62 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.