Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27264| Назва: | The study of pectin substances of plum-leaved apple fruits and leaves |
| Автори: | Novosel, O. Osolinska, O. Kyslychenko, O. Kyslychenko, V. |
| Дата публікації: | 2021 |
| Бібліографічний опис: | The study of pectin substances of plum-leaved apple fruits and leaves / O. Novosel, O. Osolinska, O. Kyslychenko, V. Kyslychenko // 100 років успіху та якості : матеріали міжнар. наук.-практ. симпозіуму, присвяченого 100-річчю кафедри фармацевтичної хімії Національного фармацевтичного університету, м. Харків, 18 жовт. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – С. 68. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27264 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 68.pdf | 314,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.