Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27291
Назва: Вимоги до безпеки, якості та санітарно-гігієнічна оцінка харчових добавок
Інші назви: Требования к безопасности, качеству и санитарно-гигиеническая оценка пищевых добавок
Requirements for safety, quality and sanitary and hygienic assessment of food additives
Автори: Должикова, О. В.
Должикова, О. В.
Dolzhykova, O. V.
Єрьоменко, Р. Ф.
Еременко, Р. Ф.
Yeromenko, R. F.
Теми: безпека;безопасность;securitу;якість;качество;quality;харчові добавки;пищевые добавки;nutritional supplements;санітарно-гігієнічна оцінка;санитарно-гигиеническая оценка;sanitary and hygienic assessment
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Должикова, О. В. Вимоги до безпеки, якості та санітарно-гігієнічна оцінка харчових добавок / О. В. Должикова, Р. Ф. Єрьоменко // Управління якістю в фармації : матеріали XV наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 25 трав. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – С. 56-57.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27291
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
56-57.pdf738,53 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.