Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27367| Назва: | Реологічні дослідження пектинів яблуневого та цитрусового |
| Інші назви: | Реологические исследования пектинов яблочного и цитрусового Rheological studies of apple and citrus pectins |
| Автори: | Чірва, В. А. Рубан, О. А. Халавка, М. В. Чирва, В. А. Рубан, Е. А. Халавка, М. В. Chirva, V. A. Ruban, O. A. Khalavka, M. V. |
| Теми: | пектин;реологічні дослідження;пектин;реологические исследования;pectin;rheological follow-up |
| Дата публікації: | 2021 |
| Бібліографічний опис: | Чірва, В. А. Реологічні дослідження пектинів яблуневого та цитрусового / В. А. Чірва, О. А. Рубан, М. В. Халавка // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 11-12 листоп. 2021 р. - Харків : Вид-во НФаУ, 2021. - С. 500-502. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27367 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 500-502.pdf | 357,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.