Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27367
Назва: Реологічні дослідження пектинів яблуневого та цитрусового
Інші назви: Реологические исследования пектинов яблочного и цитрусового
Rheological studies of apple and citrus pectins
Автори: Чірва, В. А.
Рубан, О. А.
Халавка, М. В.
Чирва, В. А.
Рубан, Е. А.
Халавка, М. В.
Chirva, V. A.
Ruban, O. A.
Khalavka, M. V.
Теми: пектин;реологічні дослідження;пектин;реологические исследования;pectin;rheological follow-up
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Чірва, В. А. Реологічні дослідження пектинів яблуневого та цитрусового / В. А. Чірва, О. А. Рубан, М. В. Халавка // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 11-12 листоп. 2021 р. - Харків : Вид-во НФаУ, 2021. - С. 500-502.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27367
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
500-502.pdf357,08 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.