Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27426| Title: | Впровадження системи НАССР як механізм забезпечення якості харчових продуктів |
| Other Titles: | Внедрение системы НАССР как механизм обеспечения качества пищевых продуктов Introduction of the HACCP system as a mechanism for ensuring food quality |
| Authors: | Свинаренко, Т. І. Гладкова, О. В. Свинаренко, Т. И. Гладкова, О. В. Svynarenko, T. I. Hladkova, O. V. |
| Keywords: | система НАССР;система НАССР;HACCP system |
| Issue Date: | 2021 |
| Bibliographic description (Ukraine): | Свинаренко, Т. І. Впровадження системи НАССР як механізм забезпечення якості харчових продуктів / Т. І. Свинаренко, О. В. Гладкова // Управління якістю в фармації : матеріали XV наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 25 трав. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – С. 120-123. |
| URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27426 |
| Appears in Collections: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 120-123.pdf | 622,65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.