Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27426
Title: Впровадження системи НАССР як механізм забезпечення якості харчових продуктів
Other Titles: Внедрение системы НАССР как механизм обеспечения качества пищевых продуктов
Introduction of the HACCP system as a mechanism for ensuring food quality
Authors: Свинаренко, Т. І.
Гладкова, О. В.
Свинаренко, Т. И.
Гладкова, О. В.
Svynarenko, T. I.
Hladkova, O. V.
Keywords: система НАССР;система НАССР;HACCP system
Issue Date: 2021
Bibliographic description (Ukraine): Свинаренко, Т. І. Впровадження системи НАССР як механізм забезпечення якості харчових продуктів / Т. І. Свинаренко, О. В. Гладкова // Управління якістю в фармації : матеріали XV наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 25 трав. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – С. 120-123.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27426
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
120-123.pdf622,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.