Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27485
Title: Основні етапи впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів відповідно до вимог стандарту iso 22000:2018 на фармацевтичному підприємстві
Other Titles: Основные этапы внедрения системы управления безопасностью пищевых продуктов в соответствии с требованиями стандарта ISO 22000:2018 на фармацевтическом предприятии
The main stages of implementation of the food safety management system in accordance with the requirements of the iso 22000: 2018 standard at the pharmaceutical company
Authors: Лебединець, В .О.
Лебединец, В .О.
Lebedynents, V. O.
Петровський, М. О.
Петровский, М. О.
Petrovskiy, M. O.
Журенко, В. В.
Журенко, В. В.
Zhurenko, V. V.
Ромелашвілі, О. С.
Ромелашвили, О. С.
Romelashvili, O. S.
Keywords: безпечність харчових продуктів;безопасность пищевых продуктов;food safety;сертифікат на системи управління;сертификат на системы управления;certificate for management systems
Issue Date: 2021
Bibliographic description (Ukraine): Основні етапи впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів відповідно до вимог стандарту iso 22000:2018 на фармацевтичному підприємстві / В. О. Лебединець, М. О. Петровський, В. В. Журенко, О. С. Ромелашвілі // Управління якістю в фармації : матеріали XV наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 25 трав. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – С. 81-84.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27485
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
81-84.pdf607,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.