Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27485
Назва: | Основні етапи впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів відповідно до вимог стандарту iso 22000:2018 на фармацевтичному підприємстві |
Інші назви: | Основные этапы внедрения системы управления безопасностью пищевых продуктов в соответствии с требованиями стандарта ISO 22000:2018 на фармацевтическом предприятии The main stages of implementation of the food safety management system in accordance with the requirements of the iso 22000: 2018 standard at the pharmaceutical company |
Автори: | Лебединець, В .О. Лебединец, В .О. Lebedynents, V. O. Петровський, М. О. Петровский, М. О. Petrovskiy, M. O. Журенко, В. В. Журенко, В. В. Zhurenko, V. V. Ромелашвілі, О. С. Ромелашвили, О. С. Romelashvili, O. S. |
Теми: | безпечність харчових продуктів;безопасность пищевых продуктов;food safety;сертифікат на системи управління;сертификат на системы управления;certificate for management systems |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Основні етапи впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів відповідно до вимог стандарту iso 22000:2018 на фармацевтичному підприємстві / В. О. Лебединець, М. О. Петровський, В. В. Журенко, О. С. Ромелашвілі // Управління якістю в фармації : матеріали XV наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 25 трав. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – С. 81-84. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27485 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
81-84.pdf | 607,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.