Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27626
Название: Актуальні питання експериментальної та клінічної біохімії
Авторы: б/а
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Актуальні питання експериментальної та клінічної біохімії : матеріали наук.-практ. on-line конф. з міжнар. участю, м. Харків, 1 жовт. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – 314 с.
Краткий осмотр (реферат): Дане видання представлене збірником матеріалів науково-практичної конференції, в якому наведені сучасні та актуальні питання розвитку експериментальної та клінічної біохімії. Метою заходу стало презентування результатів експериментальних досліджень науковців, які спрямовані до поглибленого вивчення клітинних та молекулярних механізмів розвитку поширених патологічних станів та їх фармакокорекцію. Автори у своїх роботах приділили увагу щодо вивчення біохімічних механізмів дії біологічно активних сполук та лікарських засобів, тим самим висвітлюючи актуальні питання медичної та фармацевтичної біохімії. Науковий захід популяризує сучасні експериментальні дослідження, які розкривають біохімічні процеси у функціонуванні організму людини та у розкритті патогенетичних аспектів діагностики, лікування і профілактики захворювань. Видання розраховане для широкого кола науковців та практичних фахівців у галузі знань «Охорона здоров’я», а також для усіх охочих, які зацікавлені у розвитку експериментальних наукових проєктів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27626
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій 2000 - 2024

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Актуальні питання експериментальної та клінічної біохімії.pdf5,02 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.