Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27626
Назва: Актуальні питання експериментальної та клінічної біохімії
Автори: б/а
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Актуальні питання експериментальної та клінічної біохімії : матеріали наук.-практ. on-line конф. з міжнар. участю, м. Харків, 1 жовт. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – 314 с.
Короткий огляд (реферат): Дане видання представлене збірником матеріалів науково-практичної конференції, в якому наведені сучасні та актуальні питання розвитку експериментальної та клінічної біохімії. Метою заходу стало презентування результатів експериментальних досліджень науковців, які спрямовані до поглибленого вивчення клітинних та молекулярних механізмів розвитку поширених патологічних станів та їх фармакокорекцію. Автори у своїх роботах приділили увагу щодо вивчення біохімічних механізмів дії біологічно активних сполук та лікарських засобів, тим самим висвітлюючи актуальні питання медичної та фармацевтичної біохімії. Науковий захід популяризує сучасні експериментальні дослідження, які розкривають біохімічні процеси у функціонуванні організму людини та у розкритті патогенетичних аспектів діагностики, лікування і профілактики захворювань. Видання розраховане для широкого кола науковців та практичних фахівців у галузі знань «Охорона здоров’я», а також для усіх охочих, які зацікавлені у розвитку експериментальних наукових проєктів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27626
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій 2000 - 2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Актуальні питання експериментальної та клінічної біохімії.pdf5,02 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.