Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2763
Название: Оптимізація алгоритму особистісної психогігієни для спеціалістів фармації
Авторы: Толочко, В. М.
Міщенко, І. В.
Дата публикации: 2012
Издательство: Вид-во НФаУ
Библиографическое описание: Толочко, В. М. Оптимізація алгоритму особистісної психогігієни для спеціалістів фармації : метод. рек. для підготовки та проведення практ. занять з курсу «Управління та економіка фармації» в системі післядипломної освіти спеціалістів фармації ПК «Фармація» МОЗ і АМН України / В. М. Толочко, І. В. Міщенко. – Х. : Вид-во НФаУ, 2012. – 33 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації містять логічну схему викладення навчального матеріалу, його теоретичну частину, навчальні завдання до практичних та семінарських занять, питання й тести для самопідготовки слухачів. Вони можуть бути використані для самостійного опанування навчальної теми з метою розвитку й вдосконалення спеціалістами практичної фармації алгоритму особистісної психогігієни. Розроблені на кафедрі управління та економіки фармації Інституту підвищення кваліфікації спеціалістів фармації Національного фармацевтичного університету. Призначені для слухачів системи післядипломного навчання спеціалістів фармації, практиків, викладачів, студентів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2763
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали кафедри УЕФ
Наукові публікації В. М. Толочко



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.