Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2763
Назва: Оптимізація алгоритму особистісної психогігієни для спеціалістів фармації
Автори: Толочко, В. М.
Міщенко, І. В.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Вид-во НФаУ
Бібліографічний опис: Толочко, В. М. Оптимізація алгоритму особистісної психогігієни для спеціалістів фармації : метод. рек. для підготовки та проведення практ. занять з курсу «Управління та економіка фармації» в системі післядипломної освіти спеціалістів фармації ПК «Фармація» МОЗ і АМН України / В. М. Толочко, І. В. Міщенко. – Х. : Вид-во НФаУ, 2012. – 33 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації містять логічну схему викладення навчального матеріалу, його теоретичну частину, навчальні завдання до практичних та семінарських занять, питання й тести для самопідготовки слухачів. Вони можуть бути використані для самостійного опанування навчальної теми з метою розвитку й вдосконалення спеціалістами практичної фармації алгоритму особистісної психогігієни. Розроблені на кафедрі управління та економіки фармації Інституту підвищення кваліфікації спеціалістів фармації Національного фармацевтичного університету. Призначені для слухачів системи післядипломного навчання спеціалістів фармації, практиків, викладачів, студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2763
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри УЕФ
Наукові публікації В. М. Толочко



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.