Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27772
Title: Отримання полісахаридного комплексу сочевиці харчової та вивчення його елементного складу
Authors: Романова, С. В.
Мала, О. С.
Козира, С. А.
Дученко, М. А.
Keywords: макро- та мікроелементи;полісахариди;вуглеводи
Issue Date: 2021
Bibliographic description (Ukraine): Отримання полісахаридного комплексу сочевиці харчової та вивчення його елементного складу / С. В. Романова [та ін.] // Фундаментальні та прикладні дослідження у галузі фармацевтичної технології : матеріали I Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 13 жовт. 2021 р. - Харків : Вид-во НФаУ, 2021. - С. 167-168.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27772
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
167-168.pdf611,69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.