Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27772
Title: | Отримання полісахаридного комплексу сочевиці харчової та вивчення його елементного складу |
Authors: | Романова, С. В. Мала, О. С. Козира, С. А. Дученко, М. А. |
Keywords: | макро- та мікроелементи;полісахариди;вуглеводи |
Issue Date: | 2021 |
Bibliographic description (Ukraine): | Отримання полісахаридного комплексу сочевиці харчової та вивчення його елементного складу / С. В. Романова [та ін.] // Фундаментальні та прикладні дослідження у галузі фармацевтичної технології : матеріали I Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 13 жовт. 2021 р. - Харків : Вид-во НФаУ, 2021. - С. 167-168. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27772 |
Appears in Collections: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
167-168.pdf | 611,69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.