Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27772
Назва: Отримання полісахаридного комплексу сочевиці харчової та вивчення його елементного складу
Автори: Романова, С. В.
Мала, О. С.
Козира, С. А.
Дученко, М. А.
Теми: макро- та мікроелементи;полісахариди;вуглеводи
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Отримання полісахаридного комплексу сочевиці харчової та вивчення його елементного складу / С. В. Романова [та ін.] // Фундаментальні та прикладні дослідження у галузі фармацевтичної технології : матеріали I Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 13 жовт. 2021 р. - Харків : Вид-во НФаУ, 2021. - С. 167-168.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27772
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
167-168.pdf611,69 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.