Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28041
Назва: | Актуальність розробки функціональних продуктів на основі яблучного оцту |
Автори: | Двінських, Н. В. Азаренко, Ю. М. |
Теми: | яблучний оцет |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Двінських, Н. В. Актуальність розробки функціональних продуктів на основі яблучного оцту / Н. В. Двінських, Ю. М. Азаренко // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : матеріали IХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 11-12 листоп. 2021 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2021. – С. 103. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28041 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
103.pdf | 244,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.