Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28041
Назва: Актуальність розробки функціональних продуктів на основі яблучного оцту
Автори: Двінських, Н. В.
Азаренко, Ю. М.
Теми: яблучний оцет
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Двінських, Н. В. Актуальність розробки функціональних продуктів на основі яблучного оцту / Н. В. Двінських, Ю. М. Азаренко // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : матеріали IХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 11-12 листоп. 2021 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2021. – С. 103.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28041
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
103.pdf244,58 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.