Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28149
Название: Підходи до оптимізації формування складу трудового колективу аптечного закладу
Авторы: Aндрієнкo, Н. В.
Сагайдак-Нікітюк, Р. В.
Ключевые слова: аптека;соціометрія;соціомапінг
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Aндрієнкo, Н. В. Підходи до оптимізації формування складу трудового колективу аптечного закладу / Н. В. Aндрієнкo, Р. В. Сагайдак-Нікітюк // Від експериментальної та клінічної патофізіології до досягнень сучасної медицини і фармації : тези доп. ІV наук.-практ. конф. студентів та молодих вчених з міжнар. участю, м. Харків, 19 трав. 2022 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2022. – С. 93.
Краткий осмотр (реферат): У сучасних умовах динамічного розвитку суспільства, зміщення в аптечному закладі акцентів на надання якісної та своєчасної фармацевтичної допомоги відвідувачам, професію «фармацевт» віднесено до соціально орієнтованих. Соціальний підхід в професійній діяльності враховує не лише особливості характеру фахівця, а й механізми його соціальної поведінки, як з відвідувачами, так і колегами, керівництвом та партнерами аптечного закладу, що залежить не лише від здібностей витримувати високе емоційне навантаження, вміння спілкуватися, а й підтримувати сприятливий соціально-психологічний клімат, який склався в трудовому колективі закладі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28149
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
93.pdf265,7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.