Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28151
Назва: Studying of flavonoids of romaine lettuce
Автори: Kaous Ilias
Tartynska, G. S.
Skrebtsova, K. S.
Теми: romaine lettuce;flavonoids;spectrophotometry
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Kaous Ilias. Studying of flavonoids of romaine lettuce / Kaous Ilias, G. S.Tartynska, K. S. Skrebtsova // Від експериментальної та клінічної патофізіології до досягнень сучасної медицини і фармації : тези доп. ІV наук.-практ. конф. студентів та молодих вчених з міжнар. участю, м. Харків, 19 трав. 2022 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2022. – С. 33.
Короткий огляд (реферат): Lettuce is a single vegetable. It belongs to the Aster family(Astraceae L.), subfamily – Cichorideae, genus - Lactuca, species - Lactuca sativaL.The main varieties include iceberg, romaine and various leaf varieties. Lettuce is oneof the most widely consumed vegetables in the world, but its nutritional value isunderestimated. Lettuce leaves are a good source of biologically active compounds for humanhealth. It is rich in fiber, macro- and microelements, vitamins (folic and ascorbicacid). Lettuce is low in calories, fat, and sodium. However, the composition ofnutrients and biologically active compounds differs in different varieties of lettuceand has not been studied enough. Therefore, we chose romaine lettuce (Lactucasativa var. romana Lam.) for a more detailed phytochemical study.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28151
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
33.pdf371,94 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.