Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2884
Title: Алгоритм проведення самофотографії робочого часу уповноваженою особою з контролю якості лікарських засобів фармацевтичної установи
Authors: Толочко, В. М.
Артюх, Т. О.
Хмельницька, О. А.
Tolochko, V. M.
Artyukh, T. O.
Khmelnytska, O. A.
Issue Date: 2011
Publisher: Видавництво НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Артюх, Т. О. Алгоритм проведення самофотографії робочого часу уповноваженою особою з контролю якості лікарських засобів фармацевтичної установи : інформ. лист / Т. О. Артюх, В. М. Толочко, О. А. Хмельницька. – Х., 2011. – Вип. 2. - 4 с.
Abstract: Робота виконана на кафедрі управління та економіки фармації Інституту підвищення кваліфікації спеціалістів фармації Національного фармацевтичного університету за планом галузевої науково-дослідної роботи та за матеріалами особистих наукових досліджень з використанням сучасних наукових методів і комп’ютерного забезпечення та апробацією отриманих результатів. Таким чином, запропонована схема послідовності дій з проведення самофотографії робочого часу уповноваженої особи з контролю якості лікарських засобів фармацевтичної установи дозволяє оцінити ефективність роботи зазначених спеціалістів та більш ефективно організувати їх роботу. Алгоритм пропонується керівникам фармацевтичних установ різних форм власності та спеціалістам фармації, що обіймають посаду або виконують обов’язки уповноваженої особи з контролю якості лікарських засобів в організаціях з оптової та роздрібної реалізації лікарських засобів, науковцям та фахівцям фармацевтичної галузі. Інформаційний лист складено за матеріалами особистих наукових досліджень на кафедрі УЕФ ІПКСФ.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2884
Appears in Collections:Наукові публікації В. М. Толочко
Наукові публікації кафедри УЕФ



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.