Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29075
Назва: | Технологічні аспекти виробництва льодяників з пробіотиками |
Автори: | Старущенко, У. А. Калюжная, О. С. |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Старущенко, У. А. Технологічні аспекти виробництва льодяників з пробіотиками / У. А. Старущенко, О. С. Калюжная // Youth Pharmacy Science : матеріали IІІ Всеукр. наук.-пркт. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 7-8 груд. 2022 р. – Харків : НФаУ, 2022. – С. 175-176. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29075 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
175-176.pdf | 132,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.