Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29075
Назва: Технологічні аспекти виробництва льодяників з пробіотиками
Автори: Старущенко, У. А.
Калюжная, О. С.
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Старущенко, У. А. Технологічні аспекти виробництва льодяників з пробіотиками / У. А. Старущенко, О. С. Калюжная // Youth Pharmacy Science : матеріали IІІ Всеукр. наук.-пркт. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 7-8 груд. 2022 р. – Харків : НФаУ, 2022. – С. 175-176.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29075
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
175-176.pdf132,94 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.