Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29249
Название: Розробка технології отримання сиропу з ацетилцистеїном для застосування при захворюваннях нижніх дихальних шляхів
Другие названия: Development of technology for obtainning syrup with acetylcysteine for use in diseases of the lower respiratory tract
Авторы: Савченко, Вікторія
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра заводської технології ліків;фармацевтичний факультет;ацетилцистеїн;алтея лікарська;материнка звичайна;бронхолегеневі захворювання;сироп;технологія;acetylcysteine;marshmallow;oregano;bronchopulmonary diseases;syrup;technology
Дата публикации: июн-2022
Библиографическое описание: Савченко, В. Розробка технології отримання сиропу з ацетилцистеїном для застосування при захворюваннях нижніх дихальних шляхів : кваліф. робота / наук. керівник С. Спиридонов. - Харків, 2022. - 61 с.
Краткий осмотр (реферат): В роботі показана актуальність проблеми лікування захворювань нижніх дихальних шляхів. Наведена характеристика основних компонентів – ацетилцистеїну, алтеї лікарської та материнки звичайної. Вивченні технологічні характеристики основних компонентів, вибрані необхідні допоміжні речовини для створення сиропу. Наведений опис технологічного процесу отримання сиропу та контроль його якості.
The urgency of the problem of treatment of diseases of the lower respiratory tract is shown in the work. The characteristics of the main components - acetylcysteine, marshmallow and oregano are given. The technological characteristics of the main components have been studied, the necessary excipients for making the syrup have been selected. The description of technological process of syrup production and its quality control is given.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29249
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри ЗТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Савченко _В. 09_06_22.pdf
  Restricted Access
1,27 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.