Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29249
Назва: Розробка технології отримання сиропу з ацетилцистеїном для застосування при захворюваннях нижніх дихальних шляхів
Інші назви: Development of technology for obtainning syrup with acetylcysteine for use in diseases of the lower respiratory tract
Автори: Савченко, Вікторія
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра заводської технології ліків;фармацевтичний факультет;ацетилцистеїн;алтея лікарська;материнка звичайна;бронхолегеневі захворювання;сироп;технологія;acetylcysteine;marshmallow;oregano;bronchopulmonary diseases;syrup;technology
Дата публікації: чер-2022
Бібліографічний опис: Савченко, В. Розробка технології отримання сиропу з ацетилцистеїном для застосування при захворюваннях нижніх дихальних шляхів : кваліф. робота / наук. керівник С. Спиридонов. - Харків, 2022. - 61 с.
Короткий огляд (реферат): В роботі показана актуальність проблеми лікування захворювань нижніх дихальних шляхів. Наведена характеристика основних компонентів – ацетилцистеїну, алтеї лікарської та материнки звичайної. Вивченні технологічні характеристики основних компонентів, вибрані необхідні допоміжні речовини для створення сиропу. Наведений опис технологічного процесу отримання сиропу та контроль його якості.
The urgency of the problem of treatment of diseases of the lower respiratory tract is shown in the work. The characteristics of the main components - acetylcysteine, marshmallow and oregano are given. The technological characteristics of the main components have been studied, the necessary excipients for making the syrup have been selected. The description of technological process of syrup production and its quality control is given.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29249
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Савченко _В. 09_06_22.pdf
  Обмежений доступ
1,27 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.