Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29262
Title: Розробка складу антицелюлітного емульсійного крему
Other Titles: Development of anticellulite emulsion cream
Authors: Гавриленко, Катерина
Keywords: кваліфікаційна робота;кафедра технології ліків;фармацевтичний факультет;антицелюлітний засіб;емульсійна основа;емульгатор;ефірна олія апельсину;anticellulite agent;emulsion base;emulsifier;essential oil of orange
Issue Date: Jun-2022
Bibliographic description (Ukraine): Гавриленко, К. Розробка складу антицелюлітного емульсійного крему : кваліф. робота / наук. керівник С. Олійник. - Харків, 2022. - 69 с.
Abstract: Розробка крему антицелюлітної дії передбачає особливий підхід до обгрунтування складу через його довготривале застосування. Типом основи, який відповідає поставленому завданню є емульсійна система олія / вода. Масляна фаза була представлена олією оливковою та персиковою, як біологічно активна речовина обрано ефірну олію апельсину.
The development of anti-cellulite cream involves a special approach to substantiation of the composition due to its long-term use. The type of base that meets the task is an oil / water emulsion system. The oil phase was represented by olive and peach oil, and the essential oil was orange essential oil.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29262
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гавриленко_09.06.22 на 9.00.pdf888,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.