Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29262| Назва: | Розробка складу антицелюлітного емульсійного крему |
| Інші назви: | Development of anticellulite emulsion cream |
| Автори: | Гавриленко, Катерина |
| Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра технології ліків;фармацевтичний факультет;антицелюлітний засіб;емульсійна основа;емульгатор;ефірна олія апельсину;anticellulite agent;emulsion base;emulsifier;essential oil of orange |
| Дата публікації: | чер-2022 |
| Бібліографічний опис: | Гавриленко, К. Розробка складу антицелюлітного емульсійного крему : кваліф. робота / наук. керівник С. Олійник. - Харків, 2022. - 69 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Розробка крему антицелюлітної дії передбачає особливий підхід до
обгрунтування складу через його довготривале застосування. Типом основи, який
відповідає поставленому завданню є емульсійна система олія / вода. Масляна
фаза була представлена олією оливковою та персиковою, як біологічно активна
речовина обрано ефірну олію апельсину. The development of anti-cellulite cream involves a special approach to substantiation of the composition due to its long-term use. The type of base that meets the task is an oil / water emulsion system. The oil phase was represented by olive and peach oil, and the essential oil was orange essential oil. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29262 |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Гавриленко_09.06.22 на 9.00.pdf | 888,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.