Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29262
Назва: Розробка складу антицелюлітного емульсійного крему
Інші назви: Development of anticellulite emulsion cream
Автори: Гавриленко, Катерина
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра технології ліків;фармацевтичний факультет;антицелюлітний засіб;емульсійна основа;емульгатор;ефірна олія апельсину;anticellulite agent;emulsion base;emulsifier;essential oil of orange
Дата публікації: чер-2022
Бібліографічний опис: Гавриленко, К. Розробка складу антицелюлітного емульсійного крему : кваліф. робота / наук. керівник С. Олійник. - Харків, 2022. - 69 с.
Короткий огляд (реферат): Розробка крему антицелюлітної дії передбачає особливий підхід до обгрунтування складу через його довготривале застосування. Типом основи, який відповідає поставленому завданню є емульсійна система олія / вода. Масляна фаза була представлена олією оливковою та персиковою, як біологічно активна речовина обрано ефірну олію апельсину.
The development of anti-cellulite cream involves a special approach to substantiation of the composition due to its long-term use. The type of base that meets the task is an oil / water emulsion system. The oil phase was represented by olive and peach oil, and the essential oil was orange essential oil.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29262
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гавриленко_09.06.22 на 9.00.pdf888,5 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.