Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29268
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШпак, Катерина-
dc.date.accessioned2023-02-21T20:59:04Z-
dc.date.available2023-02-21T20:59:04Z-
dc.date.issued2022-06-
dc.identifier.citationШпак, К. Удосконалення якості бальзамічного лініменту Вишневського шляхом хімічного консервування : кваліф. робота / наук. керівник В. Ковальов. - Харків, 2022. - 65 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29268-
dc.description.abstractУ роботі детально описані фізико-хімічні властивості компонентів ба- льзамічного лініменту та консервантів. На основі проведених досліджень бу- ло експериментально доведено необхідність хімічного консервування лініме- нту Вишневського для попередження мікробної контамінації та збільшення його терміну придатності. З метою удосконалення якості бальзамічного ліні- менту Вишневського шляхом хімічного консервування було обрано сорбіно- ву кислоту.uk_UA
dc.description.abstractIn the work are described in detail physicochemical properties of balsamic liniment components and preservatives. On the basis of the conducted researches the necessity of chemical preservation of Vishnevsky's liniment to prevent micro- bial contamination and increase its shelf life was experimentally proved. In order to improve the quality of Vishnevsky's balsamic liniment by chemical preserva- tion, sorbic acid was selected.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра технології ліківuk_UA
dc.subjectфармацевтичний факультетuk_UA
dc.subjectлінімент Вишневськогоuk_UA
dc.subjectмікробна контамінаціяuk_UA
dc.subjectконсервантuk_UA
dc.subjectнестерильна лікарська формаuk_UA
dc.subjectVishnevsky's linimentuk_UA
dc.subjectmicrobial contaminationuk_UA
dc.subjectpreservativeuk_UA
dc.subjectnonsterile dosage formuk_UA
dc.titleУдосконалення якості бальзамічного лініменту Вишневського шляхом хімічного консервуванняuk_UA
dc.title.alternativeImproving the quality of Vishnevsky's balsamic liniment by chemical preservationuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Магістерська робота Шпак Катерини. 2022.pdf1,21 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.