Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29362| Title: | Обґрунтування оптимального складу та технологічних параметрів виробництва капсул з квітками волошки синьої |
| Other Titles: | Rationale for the optimal composition and technologic al parameters of the production of capsules with blue cornflower flowers |
| Authors: | Кошлецька, Аліна |
| Keywords: | кваліфікаційна робота;кафедра заводської технології ліків;фармацевтичний факультет;квітки волошки синьої;допоміжні речовини;капсули;фармакотехнологічні властивості;гранули;blue cornflower flowers;excipients;capsules;pharmacotechnological properties;granules |
| Issue Date: | Feb-2023 |
| Bibliographic description (Ukraine): | Кошлецька, А. Обґрунтування оптимального складу та технологічних параметрів виробництва капсул з квітками волошки синьої : кваліф. робота / наук. керівник Г. Сліпченко. - Харків, 2023. - 44 с. |
| Abstract: | Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню діючої речовини –
подрібнених квіток волошки синьої з метою створення твердих
желатинових капсул.
Автором проведено вивчення допоміжних речовин для розробки
гранул та утворення на їх основі капсул. Визначено речовини, які
необхідно ввести до складу (зв’язуючі, наповнювачі, антифрикційні,
вологоадсорбуючі). The qualification work is devoted to the study of the active substance - crushed flowers of blue cornflower to create hard gelatin capsules. The author studied the auxiliary substances for the development of granules and the formation of capsules on their basis. The substances that need to be introduced into the composition (binders, fillers, antifriction, moistureabsorbing) are determined. |
| URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29362 |
| Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Кошлецька Аліна 06.02.2023.pdf | 889,69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.