Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29362
Назва: Обґрунтування оптимального складу та технологічних параметрів виробництва капсул з квітками волошки синьої
Інші назви: Rationale for the optimal composition and technologic al parameters of the production of capsules with blue cornflower flowers
Автори: Кошлецька, Аліна
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра заводської технології ліків;фармацевтичний факультет;квітки волошки синьої;допоміжні речовини;капсули;фармакотехнологічні властивості;гранули;blue cornflower flowers;excipients;capsules;pharmacotechnological properties;granules
Дата публікації: лют-2023
Бібліографічний опис: Кошлецька, А. Обґрунтування оптимального складу та технологічних параметрів виробництва капсул з квітками волошки синьої : кваліф. робота / наук. керівник Г. Сліпченко. - Харків, 2023. - 44 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню діючої речовини – подрібнених квіток волошки синьої з метою створення твердих желатинових капсул. Автором проведено вивчення допоміжних речовин для розробки гранул та утворення на їх основі капсул. Визначено речовини, які необхідно ввести до складу (зв’язуючі, наповнювачі, антифрикційні, вологоадсорбуючі).
The qualification work is devoted to the study of the active substance - crushed flowers of blue cornflower to create hard gelatin capsules. The author studied the auxiliary substances for the development of granules and the formation of capsules on their basis. The substances that need to be introduced into the composition (binders, fillers, antifriction, moistureabsorbing) are determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29362
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кошлецька Аліна 06.02.2023.pdf889,69 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.