Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29379
Title: | Вибір технології екстракту пижмо рідкого з метою створення сиропу жовчогінної дії |
Other Titles: | The choice of technology of liquid tansy extract for the purpose of creating a choleretic syrup |
Authors: | Манвелян, Марія |
Keywords: | кваліфікаційна робота;кафедра заводської технології ліків;фармацевтичний факультет;гепатобіліарна система;печінка;жовчогінні лікарські засоби;сиропи;технологія;склад;hepatobiliary system;liver;choleretic drugs;syrup;technology;composition |
Issue Date: | Feb-2023 |
Bibliographic description (Ukraine): | Манвелян, М. Вибір технології екстракту пижмо рідкого з метою створення сиропу жовчогінної дії : кваліф. робота / наук. керівник Л. Хохлова. - Харків, 2023. - 58 с. |
Abstract: | Кваліфікаційна робота присвячена теоретичному та
експериментальному обґрунтуванню складу та технології виробництва
сиропу жовчогінної дії на основі екстракту пижмо звичайного.
Обґрунтовано методологію досліджень, склад допоміжних речовин,
розроблено технологію та доведено відповідність сиропу вимогам ДФУ. Qualification thesis is devoted to the theoretical and experimental substantiation of the composition and technology of production of zhovcheginny syrup. The research methodology, the composition of excipients are substantiated, the technology is developed and the responsibility of granules to the requirements of SPU is proved. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29379 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Манвелян Марія 07.02.23.pdf | 1,6 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.