Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29379
Назва: | Вибір технології екстракту пижмо рідкого з метою створення сиропу жовчогінної дії |
Інші назви: | The choice of technology of liquid tansy extract for the purpose of creating a choleretic syrup |
Автори: | Манвелян, Марія |
Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра заводської технології ліків;фармацевтичний факультет;гепатобіліарна система;печінка;жовчогінні лікарські засоби;сиропи;технологія;склад;hepatobiliary system;liver;choleretic drugs;syrup;technology;composition |
Дата публікації: | лют-2023 |
Бібліографічний опис: | Манвелян, М. Вибір технології екстракту пижмо рідкого з метою створення сиропу жовчогінної дії : кваліф. робота / наук. керівник Л. Хохлова. - Харків, 2023. - 58 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена теоретичному та
експериментальному обґрунтуванню складу та технології виробництва
сиропу жовчогінної дії на основі екстракту пижмо звичайного.
Обґрунтовано методологію досліджень, склад допоміжних речовин,
розроблено технологію та доведено відповідність сиропу вимогам ДФУ. Qualification thesis is devoted to the theoretical and experimental substantiation of the composition and technology of production of zhovcheginny syrup. The research methodology, the composition of excipients are substantiated, the technology is developed and the responsibility of granules to the requirements of SPU is proved. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29379 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Манвелян Марія 07.02.23.pdf | 1,6 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.