Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29449
Title: | Порівняльне вивчення настоїв чаю каркаде, одержаних різними способами |
Other Titles: | Comparative study of karkade tea infusions obtained by different methods |
Authors: | Середа, Єлизавета |
Keywords: | кваліфікаційна робота;кафедра хiмiї природних сполук і нутриціології;фармацевтичний факультет;чай каркаде;настої;біологічно активні речовини;кількісний аналіз;Hibiscus sabdariffa;infusions;biologically active substances;qualitative analysis;quantitative analysis |
Issue Date: | Feb-2023 |
Bibliographic description (Ukraine): | Середа, Є. Порівняльне вивчення настоїв чаю каркаде, одержаних різними способами : кваліф. робота / наук. керівник О. Новосел. - Харкав, 2023. - 66 с. |
Abstract: | Кваліфікаційна робота присвячена фітохімічному вивченню настоїв
чаю каркаде, одержаних водами з різним хімічним складом. Визначено
кількісний вміст груп БАР у досліджуваних настоях.
Кваліфікаційна робота складається зі вступу, огляду літератури,
експериментальної частини, загальних висновків, переліку використаних
джерел. Кваліфікаційна робота містить 45 сторінок, 21 таблицю, 10 рисунків,
список літератури з 39 найменувань. The qualification work is devoted to the phytochemical study of Hibiscus sabdariffa’s infusions obtained from waters with different chemical composition. The quantitative content of BAR groups in the studied infusions was determined. The qualification work consists of an introduction, a literature review, an experimental part, general conclusions, and bibliography. The qualification work contains 45 pages, 21 tables, 10 figures and bibliography of 39 titles. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29449 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Середа Єлизавета, 10.02.23.pdf | 3,46 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.