Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29449
Назва: | Порівняльне вивчення настоїв чаю каркаде, одержаних різними способами |
Інші назви: | Comparative study of karkade tea infusions obtained by different methods |
Автори: | Середа, Єлизавета |
Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра хiмiї природних сполук і нутриціології;фармацевтичний факультет;чай каркаде;настої;біологічно активні речовини;кількісний аналіз;Hibiscus sabdariffa;infusions;biologically active substances;qualitative analysis;quantitative analysis |
Дата публікації: | лют-2023 |
Бібліографічний опис: | Середа, Є. Порівняльне вивчення настоїв чаю каркаде, одержаних різними способами : кваліф. робота / наук. керівник О. Новосел. - Харкав, 2023. - 66 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена фітохімічному вивченню настоїв
чаю каркаде, одержаних водами з різним хімічним складом. Визначено
кількісний вміст груп БАР у досліджуваних настоях.
Кваліфікаційна робота складається зі вступу, огляду літератури,
експериментальної частини, загальних висновків, переліку використаних
джерел. Кваліфікаційна робота містить 45 сторінок, 21 таблицю, 10 рисунків,
список літератури з 39 найменувань. The qualification work is devoted to the phytochemical study of Hibiscus sabdariffa’s infusions obtained from waters with different chemical composition. The quantitative content of BAR groups in the studied infusions was determined. The qualification work consists of an introduction, a literature review, an experimental part, general conclusions, and bibliography. The qualification work contains 45 pages, 21 tables, 10 figures and bibliography of 39 titles. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29449 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Середа Єлизавета, 10.02.23.pdf | 3,46 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.