Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29512| Title: | Технічне переоснащення виробництва кисломолочного продукту - сметани "Молокія" 30 % |
| Other Titles: | Technical reequipment of sour milk product - sour cream "Molokia" 30 % |
| Authors: | Канівець, Олена |
| Keywords: | кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;сметана;закваска;гомогенізація;технологія;гомогенізатор YUMIX V 15-19;sour cream;leaven;homogenization;technology;YUMIX V 15-19 homogenizer |
| Issue Date: | Dec-2022 |
| Bibliographic description (Ukraine): | Канівець, О. Технічне переоснащення виробництва кисломолочного продукту - сметани "Молокія" 30 % : кваліф. робота / наук. керівник О. Стрілець. - Харків, 2022. - 72 с. |
| Abstract: | У кваліфікаційній роботі, що присвячена технічному переоснащенню
промислового виробництва кисломолочного продукта – сметани «Молокія»
30%, запропановано встановити сучасний гомогенізатор YUMIX V 15-19.
Проведені техніко-економічні розрахунки доводять доцільність впровадження
нового обладнання. In the qualification work devoted to the technical re-equipment of the industrial production of sour milk product - sour cream "Molokia" 30%, it is proposed to install a modern YUMIX V 15-19 homogenizer. The carried out technical and economic calculations prove the expediency of introducing new equipment |
| URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29512 |
| Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| КАНІВЕЦЬ Олена.pdf | 2,29 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.