Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29512
Назва: Технічне переоснащення виробництва кисломолочного продукту - сметани "Молокія" 30 %
Інші назви: Technical reequipment of sour milk product - sour cream "Molokia" 30 %
Автори: Канівець, Олена
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;сметана;закваска;гомогенізація;технологія;гомогенізатор YUMIX V 15-19;sour cream;leaven;homogenization;technology;YUMIX V 15-19 homogenizer
Дата публікації: гру-2022
Бібліографічний опис: Канівець, О. Технічне переоснащення виробництва кисломолочного продукту - сметани "Молокія" 30 % : кваліф. робота / наук. керівник О. Стрілець. - Харків, 2022. - 72 с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі, що присвячена технічному переоснащенню промислового виробництва кисломолочного продукта – сметани «Молокія» 30%, запропановано встановити сучасний гомогенізатор YUMIX V 15-19. Проведені техніко-економічні розрахунки доводять доцільність впровадження нового обладнання.
In the qualification work devoted to the technical re-equipment of the industrial production of sour milk product - sour cream "Molokia" 30%, it is proposed to install a modern YUMIX V 15-19 homogenizer. The carried out technical and economic calculations prove the expediency of introducing new equipment
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29512
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КАНІВЕЦЬ Олена.pdf2,29 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.