Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29512
Назва: | Технічне переоснащення виробництва кисломолочного продукту - сметани "Молокія" 30 % |
Інші назви: | Technical reequipment of sour milk product - sour cream "Molokia" 30 % |
Автори: | Канівець, Олена |
Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;сметана;закваска;гомогенізація;технологія;гомогенізатор YUMIX V 15-19;sour cream;leaven;homogenization;technology;YUMIX V 15-19 homogenizer |
Дата публікації: | гру-2022 |
Бібліографічний опис: | Канівець, О. Технічне переоснащення виробництва кисломолочного продукту - сметани "Молокія" 30 % : кваліф. робота / наук. керівник О. Стрілець. - Харків, 2022. - 72 с. |
Короткий огляд (реферат): | У кваліфікаційній роботі, що присвячена технічному переоснащенню
промислового виробництва кисломолочного продукта – сметани «Молокія»
30%, запропановано встановити сучасний гомогенізатор YUMIX V 15-19.
Проведені техніко-економічні розрахунки доводять доцільність впровадження
нового обладнання. In the qualification work devoted to the technical re-equipment of the industrial production of sour milk product - sour cream "Molokia" 30%, it is proposed to install a modern YUMIX V 15-19 homogenizer. The carried out technical and economic calculations prove the expediency of introducing new equipment |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29512 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КАНІВЕЦЬ Олена.pdf | 2,29 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.