Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29523
Title: | Удосконалення виробництва біфідовмісного кисломолочного сиру |
Authors: | Лазоренко, Юлія |
Keywords: | кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;бродіння;пастеризаційно-охолоджувальна установка;сир зернений;згусток;біфідобактерії;молочнокислі бактерії;fermentation;pasteurization-cooling plant;cottage cheese;curd;bifidobacteria;lactic acid bacteria |
Issue Date: | Dec-2022 |
Bibliographic description (Ukraine): | Лазоренко, Ю. Удосконалення виробництва біфідовмісного кисломолочного сиру : кваліф. робота / наук. керівник Ю. Азаренко. - Харків, 2022. - 84 с. |
Abstract: | У кваліфікаційній роботі, присвяченій удосконаленню виробництва
сиру біфідовмісного кисломолочного на операції пастеризації та
охолодження молока за рахунок заміни двох одиниць старого обладнання
(ванн пастеризації та ванн охолодження) на одну пастеризаційно охолоджувальну установку Lacta Therm (5000 л/год). In the qualification work, dedicated to improving the production of bifid containing sour milk cheese for pasteurization and milk cooling operations due to the replacement of two units of old equipment (pasteurization baths and cooling baths) with one Lacta Therm pasteurization and cooling unit (5000 l/h). |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29523 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ЛАЗОРЕНКО Юлія.pdf | 3,21 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.