Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29523
Назва: Удосконалення виробництва біфідовмісного кисломолочного сиру
Автори: Лазоренко, Юлія
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;бродіння;пастеризаційно-охолоджувальна установка;сир зернений;згусток;біфідобактерії;молочнокислі бактерії;fermentation;pasteurization-cooling plant;cottage cheese;curd;bifidobacteria;lactic acid bacteria
Дата публікації: гру-2022
Бібліографічний опис: Лазоренко, Ю. Удосконалення виробництва біфідовмісного кисломолочного сиру : кваліф. робота / наук. керівник Ю. Азаренко. - Харків, 2022. - 84 с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі, присвяченій удосконаленню виробництва сиру біфідовмісного кисломолочного на операції пастеризації та охолодження молока за рахунок заміни двох одиниць старого обладнання (ванн пастеризації та ванн охолодження) на одну пастеризаційно охолоджувальну установку Lacta Therm (5000 л/год).
In the qualification work, dedicated to improving the production of bifid containing sour milk cheese for pasteurization and milk cooling operations due to the replacement of two units of old equipment (pasteurization baths and cooling baths) with one Lacta Therm pasteurization and cooling unit (5000 l/h).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29523
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЛАЗОРЕНКО Юлія.pdf3,21 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.