Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29537
Название: Розроблення складу шипучих гранул на основі Ispaghula Husk з послаблювальною дією
Другие названия: Development of the composition of effervescent granules based on Ispaghula Husk with a Iaxative effect
Авторы: Гордєєва, Вероніка
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра аптечної технології ліків;факультет фаимацевтичних технологій та менеджменту;гранули;технологія;послаблювальний;екстемпоральний;фітотерапія;granules;technology;laxative;extemporaneous;herbal medicine
Дата публикации: фев-2023
Библиографическое описание: Гордєєва, В. Розроблення складу шипучих гранул на основі Ispaghula Husk з послаблювальною дією : кваліф. робота / наук. керівник К. Семченко. - Харків, 2023. - 64 с.
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена дослідженням з розробки складу засобу у формі шипучих гранул послаблювальної дії на основі Ispaghula Husk. Кваліфікаційна робота викладена на 54 сторінках машинописного тексту, складається зі вступу, трьох розділів, загальних висновків, списку використаних літературних джерел і 3 х додатків. Список літератури містить 52 джерела. Робота ілюстрована 5 ма таблицями та 8 ма рисунками.
Qualification work is devoted to the research on the development of the composition of the medicine in the form of effervescent granules of laxative action based on Ispaghula Husk. The qualification work is set out on 54 pages of typewritten text, consists of an introduction, three chapters, general conclusions, a list of references and 3 appendices. The bibliography contains 52 sources. The work is illustrated with 5 tables and 8 figures.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29537
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Гордєєва Вероніка,08.02.23.pdf1,61 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.